Otthontervezés

Van az úgy…

Tényleg! Amikor minden kicsit más, vagy csak másnak érezzük, de talán elfogadhatjuk, hogy a “más” ugyan csak három betű, mégis sokat jelent. Mindenkinek mást! Ennyit a bugyuta fejtegetésből, nem ez a lényeg. A lényeg a feladat, amitől az eddig tervezési feladatokhoz képest emelni kellett a fordulatszámon és kicsit máshogy gondolkozni. Új ház, új élet! Feltöltve… Tovább »

“Ráncfelvarrás” !

Divatos szó, sokszor halljuk, használjuk. Autóknál frissített modell vagy carstyling témában, fiatalító és kozmetikai kezeléseknél, a divatszakmában.  Nekem, most egy aprócska lakás “tuningja” kötötte le a figyelmemet. A fiatal pár a szülőktől örökölte meg az első közös lakásukat, melyet ezidáig karban tartottak, és a konyhát korábban már saját igényük szerint betülközéskor lecseréltek. De semmi máson… Tovább »

Fürdőszoba -Meglepetés koncepciótervek.

Dolgozom egy házon, és folyamatosan agyalok a projekten. Tudom, hogy a tulajdonos mit szeretne, de van bennem valami többlet! Meg akarom lepni! Az építész tervek alapján sajnos egyik fürdőben sem sikerült egyszerre a zuhanyzót és a kádat elhelyezni. “Nem adta ki!”- mondták szomorúan…  De, mikor még csak beszélgettünk a terekről és az igényekről, már akkor… Tovább »

Fürdőszoba a harmadik emeleten!

Kis fürdőszobát nem könnyű tervezni! Fontos a praktikum, legyen a Megrendelő igényeire szabva , de kell a dizájn és használhatóságra is nagyon figyelni kell.    Elegáns,natúr fürdőszoba egy társasházi lakás harmadik emeletén, úgy, hogy mindennek legyen helye és még mozogástér is meglegyen.  Falban futó tolóajtós bejárat, mert a folyosó rész is elég szűkös, ha pedig befelé… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!