Otthontervezés

Van az úgy…

Tényleg! Amikor minden kicsit más, vagy csak másnak érezzük, de talán elfogadhatjuk, hogy a “más” ugyan csak három betű, mégis sokat jelent. Mindenkinek mást! Ennyit a bugyuta fejtegetésből, nem ez a lényeg. A lényeg a feladat, amitől az eddig tervezési feladatokhoz képest emelni kellett a fordulatszámon és kicsit máshogy gondolkozni. Új ház, új élet! Feltöltve… Tovább »

Variációk egy helyiségre

Adott egy 50 m2 es társasházi lakás, melyet a tulajdonos szeretne viszonylag szűk keresztmetszeten áttolt költségvetéssel rendbe tenni.  Felhúzom a szemöldököm, és végignézek a bérlők által részben lelakott lakáson. Ajjajjjjj! Persze, közben már “kisagyban rajzolom” a konyhát…  Két alternatívát is készítettem, mivel összesen egy szoba, konyha, fürdő, és előszoba adta lehetőségeket igyekszik az ember lánya… Tovább »

Markáns kontrasztok!

Nincs nagy közösségi tér, csak funkciókra tagolt terek. A konyha zóna teljesen elkülönül az étkező zónától, ami kissé megnehezíti és érdekessé teszi a tervezést. Jellemzően kicsi, terek, nagy vágyak… és a feladat, az lenne, hogy az amúgy ízlésesen felújított családi házat újradolgozzuk. A megváltozott igényeknek megfelelően ráncfelvarrjuk. A teljes alsó tér tervezésre kerül, de a falakat nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!