Otthontervezés

Van az úgy…

Tényleg! Amikor minden kicsit más, vagy csak másnak érezzük, de talán elfogadhatjuk, hogy a “más” ugyan csak három betű, mégis sokat jelent. Mindenkinek mást! Ennyit a bugyuta fejtegetésből, nem ez a lényeg. A lényeg a feladat, amitől az eddig tervezési feladatokhoz képest emelni kellett a fordulatszámon és kicsit máshogy gondolkozni. Új ház, új élet! Feltöltve… Tovább »

“Ráncfelvarrás” !

Divatos szó, sokszor halljuk, használjuk. Autóknál frissített modell vagy carstyling témában, fiatalító és kozmetikai kezeléseknél, a divatszakmában.  Nekem, most egy aprócska lakás “tuningja” kötötte le a figyelmemet. A fiatal pár a szülőktől örökölte meg az első közös lakásukat, melyet ezidáig karban tartottak, és a konyhát korábban már saját igényük szerint betülközéskor lecseréltek. De semmi máson… Tovább »

Ha megtaláltad az igazit!

Peti! Így hívom! Fiatal, ambiciózus, remek szakember, és nem kevésbé remek ember!  Nélküle félkarú óriás lennék. Néha azon kapom magam, hogy szerintem belelát az agyamba, de legalábbis tudja az utat odáig! Semmire nem mondja azt, hogy nem lehet! Vannak agymenéseim, ez kétségtelen, de eddigi munkánk során csak egyszer láttam rajta a bizonytalanságot, hogy ezt biztosan így szeretném-e,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!