Otthontervezés

Van az úgy…

Tényleg! Amikor minden kicsit más, vagy csak másnak érezzük, de talán elfogadhatjuk, hogy a “más” ugyan csak három betű, mégis sokat jelent. Mindenkinek mást! Ennyit a bugyuta fejtegetésből, nem ez a lényeg. A lényeg a feladat, amitől az eddig tervezési feladatokhoz képest emelni kellett a fordulatszámon és kicsit máshogy gondolkozni. Új ház, új élet! Feltöltve… Tovább »

“Ráncfelvarrás” !

Divatos szó, sokszor halljuk, használjuk. Autóknál frissített modell vagy carstyling témában, fiatalító és kozmetikai kezeléseknél, a divatszakmában.  Nekem, most egy aprócska lakás “tuningja” kötötte le a figyelmemet. A fiatal pár a szülőktől örökölte meg az első közös lakásukat, melyet ezidáig karban tartottak, és a konyhát korábban már saját igényük szerint betülközéskor lecseréltek. De semmi máson… Tovább »

Ha megtaláltad az igazit!

Peti! Így hívom! Fiatal, ambiciózus, remek szakember, és nem kevésbé remek ember!  Nélküle félkarú óriás lennék. Néha azon kapom magam, hogy szerintem belelát az agyamba, de legalábbis tudja az utat odáig! Semmire nem mondja azt, hogy nem lehet! Vannak agymenéseim, ez kétségtelen, de eddigi munkánk során csak egyszer láttam rajta a bizonytalanságot, hogy ezt biztosan így szeretném-e,… Tovább »

Boldog Új Év! Boldog új lehetőségek!

Bokatöréssel befejezni és emígyen ezzel is kezdeni az évet nem valami üdítő, pláne ha az ember lánya egészen más terveket szövögetett korábban, hogy hogyan is szerette volna az ünnepeket tölteni. Az ismerősök sajnálkozva, és minden felületen segítségüket felajánlva biztosítanak róla, hogy nem maradtam egyedül a bajban. Bár finoman filozofál mindenki, mitől is történhetett ez a baleset…. Tovább »

Álmodj, tervezz majd valósítsd meg!

Ebbe a munkába a lehető legmélyebb problémák közepén kezdtem bele. Nem volt könnyű! Olyan szó, hogy lehetetlen, a szótáramban nem jelenik meg, de meg kell tanulnod veszíteni, a padlóra esni. De mindezek után meg kell tanulni felállni a padlóról és megmutatni mennyire erős is vagy azoknak, akik nem bíztak benned, elárultak és akik nem hittek… Tovább »

Bemutatkozás

Tervezőként, évek óta  lakások, családi házak, intézmények, irodaházak belsőépítészeti tervezésével foglalkozom. 2013-ban az Év lakberendezője pályázat szakmai díját nyertem el egy faház átalakítással, melyet azóta is boldogan és büszkén használ a tulajdonosa. Minden új tervezés kihívás, és a legjobbat igyekszem kihozni mindenből. Menthetetlen maximalista vagyok, romantikusan szentimentalista, és álmodozó, de a végsőkig elmegyek a jóért,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!